Ron Snijders

Ron Snijders is de initiatiefnemer en eigenaar van PartnersinProjects. Hij is een veelzijdig en ervaren project-, proces-, programmanager. Niet alleen met een eigen track record maar ook als teammanager en projectendirecteur in dat werkveld. En als (gedelegeerd) opdrachtgever.

Hij is gericht op verandering en verbetering. Zijn loopbaan van de afgelopen 30 jaar valt uiteen in twee delen. 10 jaar ervaring in het onderwijs en vervolgens 20 jaar (project-)managementervaring binnen NS en de organisaties die daar uit voort zijn gekomen. Gemiddeld iedere 3 jaar een nieuwe functie; om zichzelf scherp te houden en zich verder te ontwikkelen.

In een sabbatical van een half jaar met aandacht voor gezin, lezen, studie en reizen heeft hij zich voorbereid om aan de slag te gaan als zelfstandig manager vanuit PartnersinProjects

Open, resultaat- en teamgericht; hij verbindt mensen aan elkaar en aan doelen. Hij heeft nadrukkelijk aandacht voor het proces en brengt daarbij veel overtuigingskracht en energie mee.
En hij brengt plezier mee, want zoals hij zelf zegt: "het is gewoon leuk om met een stel goede mensen, duurzame en goed renderende infra en publiekslocaties te ontwikkelen. Inderdaad: pleasant for people and places.".